Kachelparadijs Orvelte
› 0593-322417
Kachelkanjer Twente
› 0541-670260
Haardenhuys Gelderland
› 0578-610355
Kachelhûs Fryslân
› 0513-414574

Disclaimer

verbodentekopierenstokertjeAlle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo`s etc.) is eigendom van stokertje.nl of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. 

Het is niet toegestaan de merknaam/handelsnaam van 't Stokertje te gebruiken aangezien deze geregistreerd staat bij het Benelux merkenregister.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. 't Stokertje is hiervoor niet aansprakelijk. 

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan 't Stokertje worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. 't Stokertje heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. 


© Stokertje kachelbedrijven 2013
alle rechten voorbehouden.

Stokertje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten