Andere vestigingen

't Stokertje heeft vestigingen op bijzondere locaties in Nederland

Een haard brengt sfeer in huis. Warmte en gezelligheid. Diezelfde ambiance biedt 't Stokertje u al voordat uw nieuwe kachel thuis staat te snorren. Want van uw zoektocht naar een fijne haard maken we graag een belevenis op zich.


Een bezoek aan Orvelte is altijd de moeite waard !

't Stokertje Kachelparadijs Orvelte is gelegen aan de rand van het pittoreske museumdorp Orvelte en een bezoek aan het Kachelparadijs is daarom goed te combineren met een dagje uit in Orvelte. In deze vestiging treft u maar liefst 1200 opstellingen van moderne, design, eigentijdse en nostalgische gas- en houtkachels in 1800 m2 showroom. Kortom, keuze te over bij dit Groot, Gezellig & Goed(koop) Kachelparadijs.

Kachelparadijs Orvelte


Design en ontwerp staan centraal bij het Haardenhuys Gelderland

't Stokertje Haardenhuys Gelderland dé kachelzaak voor midden Nederland ligt in Epe met haar verzameling houtkachels, gaskachels, gashaarden en houthaarden, zeer centraal gelegen tussen Apeldoorn, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle en Deventer.

Haardenhuys Gelderland


Een gezellig, aantrekkelijk winkelbedrijf !

't Stokertje Kachelhûs Fryslân is gevestigd aan de Slachtedyk nr. 1 in Joure. Joure heeft met haar rijke Douwe Egberts verleden, ballonfeesten en de Jouster Merke, precies de juiste ingrediënten voor een gezellig, aantrekkelijk winkelbedrijf. Kachelhûs Fryslân biedt plaats aan ca. 450 kachels, haarden en schouwen in ruim 550m2 showroom en is daarmee meteen de grootste haardenspeciaalzaak in de omgeving.

Kachelhûs Fryslân